Er du et selgertalent? Eller ønsker du å bli det?

Vår oppdragsmengde og produktspekter er i stor økning, og vi trenger flere hyggelige stemmer til å selge annonsering i Norges mest kjente merkevarer - Lokalavisene.

Vi selger idag for 56 av Amedias lokalaviser, blant annet disse kjente merkevarene:

Fredrikstad Blad, Sarpsborg Arbeiderblad, Moss Avis, Romerikes Blad, Drammens Tidende, Nordstrands Blad, Tønsbergs Blad, Sandefjords Blad, Bergensavisen, Nordlys og mange fler.

 Vi selger annonseløsninger tilpasset bedrifter i alle størrelser og bransjer, i deres eget nærområde.

 

Vi vil ha deg med eller uten erfaring, så lenge du har et ønske om å utvikle deg. Som ansatt hos oss får du en god og gjennomgående salgsopplæring, i tillegg til opplæring i produkter og løsninger vi tilbyr kundene våre.

Du blir også fulgt opp via vårt interne kursprogram "Vekst", som med tiden skal utvikle og sikre din kompetanse gjennom interne og eksterne kursholdere. 

 

Er du en selvgående og initiativrik person med «en selger i magen», skal du søke denne stillingen!

 

Amedia omsatte i 2014 for 4 687 millioner, 43% av inntektene kom fra annonseinntekter. Amedia er norges nest største mediekonsern, og driver ledende lokale medier i Norge. Våre medier skal være førstevalget i lokalsamfunnet. Vi har som hovedoppgave å være:

  • Den viktigste formidler av lokale nyheter
  • Arena og pådriver for offentlig debatt og ytringer
  • Tilstede og tett på folks hverdag - nyheter og informasjon om mennesker og kultur - livsløp
  • Viktigste markedsplass for kjøp, salg og markedsføring i sitt område

Som nevnt er vi kontinuerlig under økning, og vi har derfor ikke satt noe søknadsfrist på våre salgsstillinger. Vi oppfordrer deg som ønsker å gripe denne muligheten om å søke så raskt som mulig.

Kontaktperson for denne stillingen er Pål Syversen som er tilgjengelig på telefon 958 95 994 eller e-post pal.syversen@amedia.no.

Søk på jobb