Amedia SMB – et kompetansesenter innen salg

Amedia SMB er Amedia sitt største salgssenter og befinner seg i nye og moderne lokaler på Lisleby, midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad. 

Salgskontoret ble etablert i 2004, og har vært en viktig bidragsyter til lokalavisene siden den gang. Siden oppstart har vi omsatt for over 400 millioner kroner, og vi vokser stadig i markedet.

Amedia SMB samarbeider med lokalavisene om å tilby effektiv og målrettet annonsering på flere plattformer, for små og mellomstore kunder. Dette gjør vi hovedsaklig gjennom våre bransjeguider, Lokale Bedrifter, Bygg og Fagfolk, Helse og Velvære og Rådgivningsguiden. 

Her får du mulighet til å være kontinuerlig tilstede i avisen og være tilgjengelig med dine tjenester og tilbud mot avisens lesere - dine lokale kunder. 

Bygg firmaets merkevare og kjennskap over tid gjennom en annonse i lokalavisens guideprodukter på print, nett og mobil. Slik kan kan du bli et naturlig valg for kunden når de har behov for akkurat den typen tjenester eller produkter som du tilbyr. 

I tillegg til bransjeguidene jobber Amedia SMB også sammen med avisene på andre spennende prosjekter og tilbud til kunder, på avisens egne plattformer og produktspekter. Vi har et eget team som selger de fleste annonseformater og kanaler i lokalavisene, og aviser fra nord til sør benytter våre salgsressurser i lokale kampanjer. 

Amedia SMB er organisert under Amedia Marked.

 

Amedia er landets største utgiver av lokale medier, og en solid og seriøs samarbeidspartner. Vi er der du er,  -der kundene dine er, -døgnet rundt, - på alle plattformer.